Šniceliai dera su bet kokiu garnyru. Pagal mūsų receptą šniceliai paruošiami vos per 20 minučių. Perskaitėte visiškai teisingai!
Reikės:
- Vištienos krūtinėlės 400 gramų;
- Druskos, pipirų, česnako;
- 3 kiaušinių;
- Miltų 50 g;
- Duonos trupinių 100 gramų.
Paruošimas:
- Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite ją išilgai griežinėliais. Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite virtuviniu plaktuku. Tada pagardinkite druska ir pipirais.
- Paimkite tris lėkštes: į vieną įmuškite kiaušinius, į antrą įberkite miltų, o į trečią – džiūvėsėlių. Į kiaušinius ir miltus įberkite druskos. Į kiaušinius taip pat galite įdėti smulkinto česnako.
- Apvoliokite filė miltuose, kiaušiniuose, džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes, kol apskrus. Viskas. Skanaus.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi