Sužinokite, kaip gali atrodyti naujoji “Škoda Octavia” (nuotraukos)


Čekijos žurnalistai “aprengė” praėjusį mėnesį “” parodytą maketą tikrais žibintais, stiklu ir metalu. Štai ką jie sugalvojo. Ateinančiais metais “Škoda” pristatys keletą naujų elektromobilių. Beveik visi jie bus krosoveriai, išskyrus vieną – darbiniu pavadinimu “Combi”. Ir taip, tai bus “Octavia” universalo kėbule.

Škoda maketai

Nauja Škoda Octavia

Elektrinė “Octavia” pasirodys ne anksčiau kaip 2026 m. Škoda pasakė tik tiek, kad ji bus 4,7 m ilgio ir turės universalo tipo kėbulą. Numatoma, kad bagažinės tūris bus apie 600 litrų, tačiau kiti techniniai duomenys lieka paslaptyje.

Mažai žinoma ir apie dizainą. Yra žinoma, kad baterijomis varomas universalas turės naujos markės “Modern Solid” krypties dizaino elementų. Čekijos 3D dizaineris Honza Lušovskis (Honza Lušovský) surinko ir sujungė minėtą informaciją su neseniai pristatytu universalo maketu, tada parengė brėžinį, kuris turėtų parodyti būsimą “Octavia Combi” dizainą.

Dizaineris nukopijavo oficialiai pristatyto maketo formas ir praturtino jas dizaino elementais iš koncepcijos “Vision 7S”. Žinoma, mažai tikėtina, kad naujoji “Octavia” bus visiškai tokia pati. Dizaineris sugalvojo visiškai naują priekinių žibintų išvaizdą, nes kol kas dar nėra naujojo “Škoda” dizaino stiliaus modelių.

Galbūt naujieji būsimosios “Octavia” dizaino bruožai taps aiškesni po naujų “Superb” ir “Kodiaq” kartų premjeros, kuri įvyks šį rudenį.

Išeiti iš AMP versijos