Tai gali pakeisti geriausias priemones: 5 neįprasti dantų pastos naudojimo būdai


Dauguma žmonių naudoja dantų pastą higienos tikslais ir nežino, kad ją galima naudoti vietoj daugelio valiklių ir ploviklių. Verta vieną kartą pabandyti panaudoti dantų pastą ne pagal paskirtį, ir suprasite, kad iššvaistėte pinigus buitinei chemijai.

Dantų pastos panaudojimo būdai namuose

Nemalonūs kvapai

Dantų pastos pagalba nesunku atsikratyti nemalonaus kvapo nuo virtuvinių pjaustymo lentų ir plastikinių dubenėlių. Svogūnų, česnakų ir daugelio kitų produktų sultys įsigeria į rankų odą. Pakanka paimti nedidelį kiekį pastos ir ja nusiplauti rankas – nemalonus kvapas be vargo išnyks.

Baltas batų padas

Norėdami išvalyti baltus batų ar sportbačių padus, daugelis perka specialias priemones. Patariame taupyti pinigus ir valyti įprasta . Poveikis bus ne blogesnis, o greičiausiai net geresnis.

Dėmės ant kilimo

Norėdami atsikratyti dėmių ant kilimo, ant jų reikia patepti dantų pastą. Tada nušveiskite kietu šepetėliu ir nuplaukite švariu šiltu vandeniu ir šampūnu.

Metalo ir sidabro dirbiniai

Metalas ar sidabras spindės valant dantų pasta. Papuošalus, suvenyrus, sidabrinius dirbinius įtrinkite pasta ir palikite pagulėti  vieną parą. Nuplaukite juos šiltu, švariu vandeniu ir nusausinkite švariu rankšluosčiu arba mikropluošto šluoste.

Įbrėžimai ant išmaniojo telefono ekrano

Dantų pasta be abrazyvinių dalelių gali susidoroti su mažais įbrėžimais jūsų išmaniojo telefono ekrane. Pakanka užtepti ant švaraus audinio ir atsargiai įtrinti į kiekvieną įbrėžimą. Tada nuvalykite drėgna šluoste.

Išeiti iš AMP versijos