Tapo žinoma, kaip atrodys naujoji „Windows 12“ versija


Ar tai naujoji Windows 12 versija

„Ignite 2022“ konferencijos metu, korporacija „Microsoft“ netyčia parodė, kaip atrodys kita „“ versija – “”. Pagrindinis programinės įrangos platformos dizaino „lustas“ yra ekrano viršuje esantys valdikliai ir „plaukiojantis“ skydelis. Ši koncepcija buvo parodyta konferencijos vaizdo įraše. Matyt, naujasis dizainas bus „draugiškesnis“ kompiuteriams su jutikliniais ekranais.

“Windows 12” versija

Naujos „Windows“ versijos užduočių juosta gavo užapvalintus kampus. Sistemos dėklas perkeltas į viršutinį dešinįjį kampą. Paieškos langas tapo „plaukiojantis“. Kairiajame ekrano kampe galite rasti orų valdiklį.

Zachas Bowdenas, kuris yra „Windows Central“ darbuotojas, teigia, kad operacinės sistemos dizainą jis matė „apšviestą“ konferencijoje prototipų kūrimo etape. Vyras panaudojo grafinį redaktorių, kad atkurtų naują Windows dizaino koncepciją.

Dar neaišku, ar „Microsoft“ vadovybė patvirtino naująjį dizainą kaip galutinį. Gali būti, kad konferencijoje buvo parodytas tik vienas iš variantų. Tačiau vasaros pabaigoje „Windows Inside“ dalyviai kalbėjo apie „plaukiojančios“ užduočių juostos atsiradimą operacinėje sistemoje.

Išeiti iš AMP versijos