V. Putino vaizdo įrašas pasirodė esąs nevykęs montažas


V. Putino vaizdo irasas pasirode esas nevykes montazas

V. Putino vaizdo irasas pasirode esas nevykes montazas

Interneto vartotojai aptarinėja tikriausiai sumontuotą Rusijos prezidento Vladimiro Putino vaizdo įrašą iš tariamo susitikimo su rusų stiuardesėmis. Žiūrovai pastebėjo žalią kontūrą ir “permatomą” mikrofoną, pro kurį judėjo ranka.

V. Putino vaizdo įrašas – 100 proc. montažas

Atidžių žiūrovų nuomone, Rusijos prezidentas galėjo sėdėti žaliame fone. Tai reiškia, kad dvi nuotraukos, kuriose užfiksuotos Rusijos oro linijų bendrovės darbuotojos ir pats V. Putinas, buvo padarytos skirtingu laiku ir vėliau “suklijuotos”.

Be to, daugelis pastebėjo, kad šalies agresorės lyderio ranka gestikuliuojant praslydo pro mikrofoną. Kai kurie atkreipė dėmesį į tai, kad mergaitė nereaguoja į Putino mimiką ir gestus, ji žiūri į tuščią kėdę.

Dezinformacijos prevencijos centro teigimu, V. Putinas bijo išeiti iš savo bunkerio, o vaizdo įrašas buvo padarytas naudojant “chromakey” technologiją (dviejų ar daugiau vaizdų ar kadrų sujungimo į vieną kompoziciją technika, kai žmonės ar objektai gali būti išdėstyti prieš bet kokį kitoje vietoje nufilmuotą foną).

“Kaip matote, mikrofonas yra netikras, kaip ir visi vaizdo įraše esantys “priedai”. Pats V. Putinas, daugelio teigimu, dabar yra savo bunkeryje ant Jamanto kalno”, – sakoma pranešime.

Vladimiras Zelenskis pasišaipė iš V. Putino, savo kalbos pabaigoje ranka atstumdamas mikrofoną.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos