“Windows” sistemoje iškilo failų išsaugojimo ir kopijavimo funkcijos problema


Klaidos kopijuojant ir išsaugant duomenis

Kai kuriuose įrenginiuose “” ir “” operacinėse sistemose naudotojai pastebėjo, kad sutriko failų išsaugojimo funkcija, tai daugiausia paveikė įmonių programų naudotojus, rašo “BleepingComputer”.

Klaidos naudojantis Microsoft Office programomis ir kopijuojant duomenis

Gedimai atsiranda naudojant “Word” ir “Excel” programas, taip pat kopijuojant failus į tinklo bendrųjų duomenų talpyklas – pasirodo pranešimas “Dokumentas neišsaugotas”. Mažai tikėtina, kad su šia problema susidursite dirbdami asmeniniais asmeniniais įrenginiais.

Kompanija “Microsoft” teigė žinanti apie gedimą ir jau ieško sprendimo, tačiau kol kas vartotojai turėtų patys pasirūpinti savo failų saugumu. Microsoft Office programos, tokios kaip Microsoft Word ar Microsoft Excel, gali sugesti tik tada, kai naudojamos 32 bitų versijos, paaiškino bendrovė.

Bendrovė anksčiau įspėjo, kad nebeišleis svarbių naujų “Windows 10” atnaujinimų. Windows 10 22H2 bus paskutinė oficiali operacinės sistemos versija. Jos palaikymas bus visiškai nutrauktas 2025 m. spalio 14 d. Bendrovė iki pat pabaigos ir toliau kas mėnesį leis saugumo atnaujinimus, tačiau naujų funkcijų naudotojams nebus.

Išeiti iš AMP versijos