Žuvies kotletai gausis pikantiški ir švelnūs. Tai idealus pasirinkimas mėgstantiems eksperimentuoti su tradiciniais receptais. Išbandykite šį receptą sekmadienio pietums.
Pikantiški žuvies kotletai
Sudedamosios dalys:
- menkės, jūros lydekos) – 500 g;
- lašiniai – 100 g;
- svogūnas – 1 vnt;
- vištienos kiaušinis – 1 vnt;
- česnako – 2 skiltelės;
- džiūvėsėlių – 50 g;
- druskos ir pipirų – pagal skonį;
- augalinio aliejaus – kepimui.
Paruošimas:
- Žuvies filė kruopščiai nuplaukite, nusausinkite ir sumalkite mėsmale arba smulkintuvu iki vientisos masės.
- Lašinius supjaustykite mažais gabalėliais ir taip pat permalkite per mėsmalę arba susmulkinkite smulkintuvu.
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką ir sudėkite į žuvies ir lašinių mišinį. Įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
- Iš gautos masės suformuokite paplotėlius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
- Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite paplotėlius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
- Paruoštus kotletukus patiekite su bet kokiu garnyru ar daržovių salotomis.
Šie žuvies kotletai su šonine yra nepaprastai sultingi ir aromatingi. Lašiniai patiekalui suteikia ypatingo pikantiškumo ir švelnumo, todėl tai puikus pasirinkimas mėgstantiems eksperimentuoti su tradiciniais receptais.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai
Naujausi