12 patiekalų vakarienė: Gruzdinti pievagrybiai

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Gruzdintų pievagrybių receptas, galima patiekti ant Kūčių stalo.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Įkaitinti aliejų. Dubenėlyje išplakite kiaušinius su šakute.

2. Į negilų dubenį supilkite džiūvėsius.

3. Kiekvieną pievagrybį merkti į išplaktą kiaušinį (jeigu nenaudosite kiaušinių, tiesiog nenusausinkite nuplovę) tada kruopščiai apvolioti džiūvėsėliuose ir virti karštame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

4. Išimti grybus ant grotelių ar į kiaurasamtį ir leisti nuvarvėti, apibarstyti druska ir petražolėmis.
Ingredientai
* 12 pievagrybių (nedidelių)
* 1 stiklinės džiūvėsėlių
* 2 kiaušinių (galima jų ir nenaudoti)
* Aliejaus virimui;
* Šiek tiek druskos ir džiovintų petražolių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.