12 patiekalų vakarienė: Gruzdinti pievagrybiai

Gruzdintų pievagrybių receptas, galima patiekti ant Kūčių stalo.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Įkaitinti aliejų. Dubenėlyje išplakite kiaušinius su šakute.

2. Į negilų dubenį supilkite džiūvėsius.

3. Kiekvieną pievagrybį merkti į išplaktą kiaušinį (jeigu nenaudosite kiaušinių, tiesiog nenusausinkite nuplovę) tada kruopščiai apvolioti džiūvėsėliuose ir virti karštame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

4. Išimti grybus ant grotelių ar į kiaurasamtį ir leisti nuvarvėti, apibarstyti druska ir petražolėmis.
Ingredientai
12 pievagrybių (nedidelių)
1 stiklinės džiūvėsėlių
2 kiaušinių (galima jų ir nenaudoti)
Aliejaus virimui;
Šiek tiek druskos ir džiovintų petražolių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button