12 patiekalų vakarienė: Gruzdinti pievagrybiai
Gruzdintų pievagrybių receptas, galima patiekti ant Kūčių stalo.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Įkaitinti aliejų. Dubenėlyje išplakite kiaušinius su šakute.
2. Į negilų dubenį supilkite džiūvėsius.
3. Kiekvieną pievagrybį merkti į išplaktą kiaušinį (jeigu nenaudosite kiaušinių, tiesiog nenusausinkite nuplovę) tada kruopščiai apvolioti džiūvėsėliuose ir virti karštame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
4. Išimti grybus ant grotelių ar į kiaurasamtį ir leisti nuvarvėti, apibarstyti druska ir petražolėmis.
2. Į negilų dubenį supilkite džiūvėsius.
3. Kiekvieną pievagrybį merkti į išplaktą kiaušinį (jeigu nenaudosite kiaušinių, tiesiog nenusausinkite nuplovę) tada kruopščiai apvolioti džiūvėsėliuose ir virti karštame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
4. Išimti grybus ant grotelių ar į kiaurasamtį ir leisti nuvarvėti, apibarstyti druska ir petražolėmis.
Ingredientai
12 pievagrybių (nedidelių)
1 stiklinės džiūvėsėlių
2 kiaušinių (galima jų ir nenaudoti)
Aliejaus virimui;
Šiek tiek druskos ir džiovintų petražolių
1 stiklinės džiūvėsėlių
2 kiaušinių (galima jų ir nenaudoti)
Aliejaus virimui;
Šiek tiek druskos ir džiovintų petražolių
Siųsti atsiliepimą