12 patiekalų vakarienė: Gruzdinti pievagrybiai

Gruzdintų pievagrybių receptas, galima patiekti ant Kūčių stalo.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Įkaitinti aliejų. Dubenėlyje išplakite kiaušinius su šakute.

2. Į negilų dubenį supilkite džiūvėsius.

3. Kiekvieną pievagrybį merkti į išplaktą kiaušinį (jeigu nenaudosite kiaušinių, tiesiog nenusausinkite nuplovę) tada kruopščiai apvolioti džiūvėsėliuose ir virti karštame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

4. Išimti grybus ant grotelių ar į kiaurasamtį ir leisti nuvarvėti, apibarstyti druska ir petražolėmis.
Ingredientai
* 12 pievagrybių (nedidelių)
* 1 stiklinės džiūvėsėlių
* 2 kiaušinių (galima jų ir nenaudoti)
* Aliejaus virimui;
* Šiek tiek druskos ir džiovintų petražolių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: