12 patiekalų vakarienė: Žuvų maltinis su daržovėmis

Patiekalas skirtas 12 patiekalų vakarienei per Kūčias. Tikras delikatesas - Žuvų maltinis su daržovėmis.

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Žuvį išdarinėti ir iš jos išimti kaulus. Ją sumalti su batonu kelis kartus.

2. Aliejuje pakepinti svogūną kartu su smulkinta paprika ir gabaliuku saliero.

3. Suversti į žuvies masę. Suberti krakmolą, įplakti kiaušinį, suberti druską, penkių rūšių pipirų mišinį ir prieskonius. Išmaišyti.

4. Sudėti kubeliais pjaustytas virtas morkas, žalias petražoles, atšildytus žalius žirnelius. Lengvais išmaišyti.

5. Kepti formoje arba, suteikus tam tikrą formą, folijoje apie 30 min.
Ingredientai
Jūros lydeka, 200 gramų
Menkė, 300 gramų
Ešerys, 200 gramų
Saliero stiebas, 0,5 gabalo
Saldžioji paprika, 0,5 vieneto
Morka, 1 vienetas
Žirneliai, šaldyti, 100 gramų
Petražolės, 1 pundelis
Lauro lapeliai, 2 žiupsneliai
Pipirai, 2 žiupsneliai
Druska, 1 valgomasis šaukštas
Svogūnas, 1 vienetas
Batonas, 1 riekė
Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
Aliejus, 50 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button