Jei jums patinka patiekalai su kinietiškais skonio ir aromato motyvais, rekomenduoju paruošti šį mišinį ir laikyti sandariai uždarytame inde, naudojant pagal poreikį.
Pagaminsite per: | 10 min. |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Žvaigždinį anyžių ir cinamoną suskaidome į mažus gabalėlius.
2. Visus 5 prieskonius dėkite ant sausos keptuvės, įkaitintos ant vidutinės ugnies, ir pakepinkite, maišydami, kol užuosite ryškų prieskonių kvapą (svarbu jų neperkepti ir nesudeginti, todėl būkite atsargūs!).
3. Prieskonius suberkite į kavos malūnėlį ar trintuvą. Susmulkinkite į miltelius.
4. Laikykite uždarame inde.
2. Visus 5 prieskonius dėkite ant sausos keptuvės, įkaitintos ant vidutinės ugnies, ir pakepinkite, maišydami, kol užuosite ryškų prieskonių kvapą (svarbu jų neperkepti ir nesudeginti, todėl būkite atsargūs!).
3. Prieskonius suberkite į kavos malūnėlį ar trintuvą. Susmulkinkite į miltelius.
4. Laikykite uždarame inde.
Ingredientai
* Žvaigždinis anyžius 5 gramai
* Cinamono lazdelė 5 gramai
* Pipirai 5 gramai
* Gvazdikėlis 5 gramai
* Pankolio sėklos 5 gramai
* Cinamono lazdelė 5 gramai
* Pipirai 5 gramai
* Gvazdikėlis 5 gramai
* Pankolio sėklos 5 gramai
Siųsti atsiliepimą