Šis kalakutienos paruošimo būdas ypatingas. Skonis tiesiog dieviškas. Išbandykite šį receptą.
Pagaminsite per: | 120 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Perpjaukite kalakutą, išpjaukite nugarkaulį ir išskroskite. Paruoškite daržoves - supjaustykite morkas, salierų stiebus ir porus.
2. Paruoškite prieskonių mišinį - sumaišykite maltą papriką, kajeno pipirus, kalendrą, juoduosius pipirus, druską. Ant padėklo sudėkite daržoves ir kalakutieną, pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 1-1,5 valandos.
3. Kalakutieną apkepiname augaliniame aliejuje, sudedame morkas, porus, saliero stiebą, druską, supilame vištienos sultinį ir troškiname ant silpnos ugnies.
4. Paruoštą kalakutą užpilkite padažu.
5. Gero apetito!
2. Paruoškite prieskonių mišinį - sumaišykite maltą papriką, kajeno pipirus, kalendrą, juoduosius pipirus, druską. Ant padėklo sudėkite daržoves ir kalakutieną, pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 1-1,5 valandos.
3. Kalakutieną apkepiname augaliniame aliejuje, sudedame morkas, porus, saliero stiebą, druską, supilame vištienos sultinį ir troškiname ant silpnos ugnies.
4. Paruoštą kalakutą užpilkite padažu.
5. Gero apetito!
Ingredientai
* kalakutiena - 1 vnt.
* morkos - 3 vnt.
* porai - 1 vnt.
* saliero stiebas - 4 vienetai
* paprika
* Kajeno pipirai
* kalendra
* juodieji pipirai
* druska
* vištienos sultinys - 1 l
* alyvuogių aliejus
* morkos - 3 vnt.
* porai - 1 vnt.
* saliero stiebas - 4 vienetai
* paprika
* Kajeno pipirai
* kalendra
* juodieji pipirai
* druska
* vištienos sultinys - 1 l
* alyvuogių aliejus
Siųsti atsiliepimą