Aštrūs vištienos sparneliai pomidorų padaže

Nedaug pastangų ir laiko reikalaujantis vištienos sparnelių receptas! Puikaus skonio ir traškumo! Tinka prie alaus ir raudonojo vyno.

Pagaminsite per:40 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Sudėkite visus ingredientus į dubenį.

2. Sumaišykite.

3. Sparnelius vienu sluoksniu sudėkite į karščiui atsparų indą.

4. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite apie 30-35 minutes arba kol sparneliai visiškai iškeps.
Ingredientai
Vištienos sparneliai 1 kg
Pomidorų padažas 100 g
Sojos padažas 50 ml
Tabasco padažas 1 šaukštelis
Džiovinto smulkinto imbiero 1 šaukštelis
Džiovinto smulkinto česnako 1/2 šaukštelio
Skysto medaus 1 v. šaukštas
Druskos pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button