Avižinis varškės pyragas su uogiene

Be galo gardus avižinis pyragas. Sveikas patiekalas visai šeimai.

Pagaminsite per:75 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Dubenyje sumaišome visus apatinio sluoksnio ingredientus. Gausis tiršta, rankomis minkoma masė. Šią masę dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, rankomis paspaudžiame, kad neliktų oro.

2. Ruošiame vidurinį sluoksnį: sutriname bananą, jį gerai išmaišome su kiaušiniais, varške, saldikliu. Šią masę pilame ant apatinio sluoksnio.

3. Ant vidurinio sluoksnio dedame mėgstamos uogienės sluoksnį.

4. Ruošiame viršutinį sluoksnį: dubenyje sumaišome visus jo ingredientus ir beriame ant pyrago viršaus.

5. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.
Ingredientai
Apatiniam sluoksniui:
250g avižinių miltų
70g lydyto sviesto
1 v.š. saldiklio
100ml pieno
Viduriniam sluoksniui:
1 gerai prinokusio banano
2 kiaušinių
300g varškės
2 v.š. saldiklio
Mėgstamos uogienės
Viršutiniam sluoksniui reikės:
6 v.š. avižinių dribsnių
2 v.š. avižinių miltų
2 v.š. migdolų miltų
2 v.š. cukraus
40g lydyto sviesto
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button