Be galo gardus avižinis pyragas. Sveikas patiekalas visai šeimai.
Pagaminsite per: | 75 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Dubenyje sumaišome visus apatinio sluoksnio ingredientus. Gausis tiršta, rankomis minkoma masė. Šią masę dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, rankomis paspaudžiame, kad neliktų oro.
2. Ruošiame vidurinį sluoksnį: sutriname bananą, jį gerai išmaišome su kiaušiniais, varške, saldikliu. Šią masę pilame ant apatinio sluoksnio.
3. Ant vidurinio sluoksnio dedame mėgstamos uogienės sluoksnį.
4. Ruošiame viršutinį sluoksnį: dubenyje sumaišome visus jo ingredientus ir beriame ant pyrago viršaus.
5. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.
2. Ruošiame vidurinį sluoksnį: sutriname bananą, jį gerai išmaišome su kiaušiniais, varške, saldikliu. Šią masę pilame ant apatinio sluoksnio.
3. Ant vidurinio sluoksnio dedame mėgstamos uogienės sluoksnį.
4. Ruošiame viršutinį sluoksnį: dubenyje sumaišome visus jo ingredientus ir beriame ant pyrago viršaus.
5. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.
Ingredientai
* Apatiniam sluoksniui:
* 250g avižinių miltų
* 70g lydyto sviesto
* 1 v.š. saldiklio
* 100ml pieno
* Viduriniam sluoksniui:
* 1 gerai prinokusio banano
* 2 kiaušinių
* 300g varškės
* 2 v.š. saldiklio
* Mėgstamos uogienės
* Viršutiniam sluoksniui reikės:
* 6 v.š. avižinių dribsnių
* 2 v.š. avižinių miltų
* 2 v.š. migdolų miltų
* 2 v.š. cukraus
* 40g lydyto sviesto
* 250g avižinių miltų
* 70g lydyto sviesto
* 1 v.š. saldiklio
* 100ml pieno
* Viduriniam sluoksniui:
* 1 gerai prinokusio banano
* 2 kiaušinių
* 300g varškės
* 2 v.š. saldiklio
* Mėgstamos uogienės
* Viršutiniam sluoksniui reikės:
* 6 v.š. avižinių dribsnių
* 2 v.š. avižinių miltų
* 2 v.š. migdolų miltų
* 2 v.š. cukraus
* 40g lydyto sviesto
Siųsti atsiliepimą