Baltas naminis padažas

Tobulo skonio baltas naminis padažas. Puikiai tiks prie mėsos patiekalų.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Padažai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:1
Paruošimas
1. Sutarkuokite agurką, supjaustykite žoleles ir česnaką.

2. Išmaišykite visus ingredientus ir pagardinkite prieskoniais bei druska pagal skonį.

3. Leiskite 10 minučių pabūti šaldytuve ir patiekite.
Ingredientai
* 200 ml kefyro;
* 200 ml grietinės 10-20% riebumo;
* 1 agurkas;
* žalumynai - 1 sauja;
* 3-4 skiltelės česnako;
* druska, pipirai - pagal skonį.
* žiupsnelis baziliko, rozmarino ar čiobrelių.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button