Baltas naminis padažas

Tobulo skonio baltas naminis padažas. Puikiai tiks prie mėsos patiekalų.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Padažai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:1
Paruošimas
1. Sutarkuokite agurką, supjaustykite žoleles ir česnaką.

2. Išmaišykite visus ingredientus ir pagardinkite prieskoniais bei druska pagal skonį.

3. Leiskite 10 minučių pabūti šaldytuve ir patiekite.
Ingredientai
* 200 ml kefyro;
* 200 ml grietinės 10-20% riebumo;
* 1 agurkas;
* žalumynai - 1 sauja;
* 3-4 skiltelės česnako;
* druska, pipirai - pagal skonį.
* žiupsnelis baziliko, rozmarino ar čiobrelių.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: