Bananų duonos receptas

Puikaus skonio ir kvapo bananų duonos receptas!

Pagaminsite per:60 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Bananus sutriname šakute iki vientisos masės.

2. Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame šakute su cukrumi, įmaišome sviestą ir viską supilame į bananų masę.

3. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir prieskoniais ir supilame (arba įsijojame) į skystąją masę. Išmaišom ir sudedam į sviestu pateptą kekso kepimo formą.

4. Kepame iki 190ºC laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių arba kol pyragas bus iškepęs. Neperkepam, pyragas turėtų būti gana drėgnas.
Ingredientai
* 4 - 5 gerai prinokusių bananų
* 125 g sviesto
* 150 g cukraus
* 200 g miltų
* 2 kiaušinių
* 1 a. š. cinamono
* 0,5 a. š. maltų gvazdikėlių
* 1 a. š. kepimo miltelių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: