Puikaus skonio ir kvapo bananų duonos receptas!
Pagaminsite per: | 60 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Bananus sutriname šakute iki vientisos masės.
2. Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame šakute su cukrumi, įmaišome sviestą ir viską supilame į bananų masę.
3. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir prieskoniais ir supilame (arba įsijojame) į skystąją masę. Išmaišom ir sudedam į sviestu pateptą kekso kepimo formą.
4. Kepame iki 190ºC laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių arba kol pyragas bus iškepęs. Neperkepam, pyragas turėtų būti gana drėgnas.
2. Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame šakute su cukrumi, įmaišome sviestą ir viską supilame į bananų masę.
3. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir prieskoniais ir supilame (arba įsijojame) į skystąją masę. Išmaišom ir sudedam į sviestu pateptą kekso kepimo formą.
4. Kepame iki 190ºC laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių arba kol pyragas bus iškepęs. Neperkepam, pyragas turėtų būti gana drėgnas.
Ingredientai
* 4 - 5 gerai prinokusių bananų
* 125 g sviesto
* 150 g cukraus
* 200 g miltų
* 2 kiaušinių
* 1 a. š. cinamono
* 0,5 a. š. maltų gvazdikėlių
* 1 a. š. kepimo miltelių
* 125 g sviesto
* 150 g cukraus
* 200 g miltų
* 2 kiaušinių
* 1 a. š. cinamono
* 0,5 a. š. maltų gvazdikėlių
* 1 a. š. kepimo miltelių
Siųsti atsiliepimą