Šie blynai su razinomis laikomi tikrų tikriausi tradiciniai Užgavėnių blynai! Tai patys skaniausi ir geriausi blynai Užgavėnėms.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Virtuvė: | Lietuviška |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Miltus užpilti karštu pienu, suberti cukrų, pasūdyti ir atvėsinti.
2. Įmušti kiaušinį, sudėti mieles ir palaikyti 2-3 val.
3. Į tešlą sudėti razinas ir kepti, kaip paprastus blynus.
4. Tiekti su uogiene arba medumi.
2. Įmušti kiaušinį, sudėti mieles ir palaikyti 2-3 val.
3. Į tešlą sudėti razinas ir kepti, kaip paprastus blynus.
4. Tiekti su uogiene arba medumi.
Ingredientai
* Kvietiniai miltai - 300 gramų
* Pienas - 300 mililitrų
* Kiaušiniai - 2 vienetai
* Cukrus - 50 gramų
* Razinos - 1 sauja
* Mielės - 50 gramų
* Druska - 1 žiupsnelis
* Pienas - 300 mililitrų
* Kiaušiniai - 2 vienetai
* Cukrus - 50 gramų
* Razinos - 1 sauja
* Mielės - 50 gramų
* Druska - 1 žiupsnelis
Siųsti atsiliepimą