Brandintas jautienos antrekotas grilyje

Štai taip paruoštą jautieną galite valgyti su salotomis kaip karštą patiekalą arba naudoti salotoms su jautiena, picoms ir kt.
Pagaminsite per: | 16 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Įkaitinkite kepsninę iki 250 *C laipsnių.
2. Alyvuogių aliejų sumaišykite su grūdėtomis garstyčiomis ir cukrumi. Jautienos gabalėlius gerai įtrinkite alyvuogių aliejumi, išmasažuokite tiesiog.
3. Dėkite ant įkaitintų grotelių, uždenkite dangčiu ir kepkite po 8 min iš abiejų pusių.
4. Prieš apverčiant aptepkite likusiu marinatu.
5. Viskas! Taip paprasta ir lengva. Išėmę mėsą nepulkite jos pjaustyti, bet ištekės sultys. Leiskite jai pailsėti 3-5 min.
6. Pagardinkite stambia druska ir pipirais.
2. Alyvuogių aliejų sumaišykite su grūdėtomis garstyčiomis ir cukrumi. Jautienos gabalėlius gerai įtrinkite alyvuogių aliejumi, išmasažuokite tiesiog.
3. Dėkite ant įkaitintų grotelių, uždenkite dangčiu ir kepkite po 8 min iš abiejų pusių.
4. Prieš apverčiant aptepkite likusiu marinatu.
5. Viskas! Taip paprasta ir lengva. Išėmę mėsą nepulkite jos pjaustyti, bet ištekės sultys. Leiskite jai pailsėti 3-5 min.
6. Pagardinkite stambia druska ir pipirais.
Ingredientai
300 gr. jautienos antrekoto
3-4 valg. š al. aliejaus
1 arb. š garstyčių grūdelių
1 arb. š. rudojo cukraus
druska, pipirai
3-4 valg. š al. aliejaus
1 arb. š garstyčių grūdelių
1 arb. š. rudojo cukraus
druska, pipirai
Siųsti atsiliepimą