Brandintas jautienos antrekotas grilyje

Štai taip paruoštą jautieną galite valgyti su salotomis kaip karštą patiekalą arba naudoti salotoms su jautiena, picoms ir kt.

Pagaminsite per:16 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Įkaitinkite kepsninę iki 250 *C laipsnių.

2. Alyvuogių aliejų sumaišykite su grūdėtomis garstyčiomis ir cukrumi. Jautienos gabalėlius gerai įtrinkite alyvuogių aliejumi, išmasažuokite tiesiog.

3. Dėkite ant įkaitintų grotelių, uždenkite dangčiu ir kepkite po 8 min iš abiejų pusių.

4. Prieš apverčiant aptepkite likusiu marinatu.

5. Viskas! Taip paprasta ir lengva. Išėmę mėsą nepulkite jos pjaustyti, bet ištekės sultys. Leiskite jai pailsėti 3-5 min.

6. Pagardinkite stambia druska ir pipirais.
Ingredientai
* 300 gr. jautienos antrekoto
* 3-4 valg. š al. aliejaus
* 1 arb. š garstyčių grūdelių
* 1 arb. š. rudojo cukraus
* druska, pipirai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: