Tradiciniai bulviniai blynai su sūriu. Greitas, paprastas ir skanus patiekalas.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Bulves sutarkuojame burokine tarka.
2. Česnaką išspaudžiame ir sudedame į tarkuotas bulves. Įmušame kiaušinius, beriame miltus, druskos, sūrio ir gerai išmaišome.
3. Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus, šaukštu dedame bulvių masės, suplojame, kad blynas būtų plonesnis ir kepame kol viena pusė apskrus, tuomet apverčiame ir kepame kitą pusę.
2. Česnaką išspaudžiame ir sudedame į tarkuotas bulves. Įmušame kiaušinius, beriame miltus, druskos, sūrio ir gerai išmaišome.
3. Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus, šaukštu dedame bulvių masės, suplojame, kad blynas būtų plonesnis ir kepame kol viena pusė apskrus, tuomet apverčiame ir kepame kitą pusę.
Ingredientai
* 6 vidutinio dydžio bulvių;
* 2 kiaušinių;
* 3 skiltelių česnako;
* 3 v. š. miltų;
* 1 v. š. tarkuoto parmezano;
* 1/2 a. š. druskos;
* aliejaus kepimui.
* 2 kiaušinių;
* 3 skiltelių česnako;
* 3 v. š. miltų;
* 1 v. š. tarkuoto parmezano;
* 1/2 a. š. druskos;
* aliejaus kepimui.
Siųsti atsiliepimą
Redaktorius
2021-01-02 16:16
Labai skanu! 🙂