Burokėlių ir jogurto padažas

Padažas, kurio pagrindą sudaro daržovės ir graikiškas jogurtas. Paprastas ir idealus su keptomis bulvėmis, vištiena arba traškučiais (čipsais).

Pagaminsite per:5 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Burokėlius supjaustykite ir sudėkite į trintuvės indą. Įdėkite mėtų lapelių, česnako ir pusę graikiško jogurto.

2. Trintuvo pagalba viska sutrinkite iki vientisos masės.

3. Supilkite likusį jogurtą, įdėkite druskos, sumaišykite ir patiekite!
Ingredientai
Virti arba kepti burokėliai 150 g
Tiršto graikiško jogurto 300 g
Mėtų lapelių 20 g
Česnakų 2 skiltelės
Druskos pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button