Burokėlių ir jogurto padažas

Padažas, kurio pagrindą sudaro daržovės ir graikiškas jogurtas. Paprastas ir idealus su keptomis bulvėmis, vištiena arba traškučiais (čipsais).

Pagaminsite per:5 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Burokėlius supjaustykite ir sudėkite į trintuvės indą. Įdėkite mėtų lapelių, česnako ir pusę graikiško jogurto.

2. Trintuvo pagalba viska sutrinkite iki vientisos masės.

3. Supilkite likusį jogurtą, įdėkite druskos, sumaišykite ir patiekite!
Ingredientai
* Virti arba kepti burokėliai 150 g
* Tiršto graikiško jogurto 300 g
* Mėtų lapelių 20 g
* Česnakų 2 skiltelės
* Druskos pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button