Čili troškinys ant laužo

Čili troškinys patenkins net 18 žmonių armiją. Šiuo troškiniu nustebinsite visus.

Pagaminsite per:60 min.
Kategorija:Troškiniai
Porcijos:18
Paruošimas
1. Pasiruošti daržoves: paprikas, svogūną, česnaką supjaustyti kubeliais, bulves nuskusti ir taip pat - kubeliais.

. 2. Statome puodą ant laužo. Į įkaitusį puodą pilam šiek tiek aliejaus ir suberiam svogūną, po kelių minučių - faršą, juoduosius pipirus, Chimi Churi prieskonius ir pradžiai kelis čili pipirus. Čili pipirus visuomet rekomenduoju dėti gaminimo pradžioje, nes visas aštrumas subręsta vėliau. Apkepti mėsą ir jei yra galimybė - šiek tiek paskrudinti (apie 5-10 min.).

3. 3. Mėsai apkepus, sudėti česnaką, papriką, bulves, sultinio kubelius ir užpilti vandeniu tiek, kad dalinai semtų puodo turinį. Vėliau bus galima vandens papildyti (jei liks vietos puode:)).

4. 4. Užvirus vandeniui, sudėti pomidorų skardine, gerai išmaišyti ir virti tol, kol bulvės bus minkštos.

5. 5. Sudėti pupeles, patikrinti ar nieko netrūksta. Jei reikia, įdėti daugiau čili ar įpilti vandens. Išmaišyti ir tiekti!
Ingredientai
Didelis puodas, geriausia špižiaus
8 skardinės (po 400g) smulkintų konservuotų pomidorų
3 skardinės (po 400g) konservuotų pupelių
2 kg jautienos kiaulienos faršo
3 (idealu - skirtingų spalvų)
2-3 mėlyni svogūnai
8 nedidelės bulvės (nebūtina, bet sočiau)
1 česnako galva
4 sultinio kubeliai
1 pakelis Chimi Churi prieskonių
Šaukštas juodųjų pipirų, šiek tiek druskos
Čili pipirų: dėti mažiausiai 4 vnt.! Mes, aštriai valgantys dėjome 4 vnt. džiovinto Habanero ir ne tokius aštrius 4-7 Bird's eye chili pipiriukus.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Back to top button