Tikri Čirviniai blynai yra traškūs ir labai skanūs. Linkiu jums pasimėgauti skaniu desertu ir kurį laiką jaustis kaip Švedijoje, nes tai šių Čirvinių blynų sostinė!
Pagaminsite per: | 55 min. |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Sviestą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba prikaistuvyje, supjaustę jį mažais gabalėliais.
2. Supilkite pieną į atvėsintą išlydytą sviestą.
3. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų.
4. Įmuškite kiaušinį ir mikseriu sumaišykite visus ingredientus. Tešlos konsistencija turėtų atrodyti kaip tirštos grietinės.
5. Į vaflinės apatinės plokštelės vidurį supilkite šiek tiek tešlos ir uždarykite viršutinę dalį.
6. Kepkite vaflius 3–5 minutes, kai jie taps lengvai apskrudę.
7. Čirviniai blynai gali būti patiekiami su arbata, kondensuotu pienu, uogiene ar tiesiog plakta grietinėle.
8. Skanaus!
2. Supilkite pieną į atvėsintą išlydytą sviestą.
3. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų.
4. Įmuškite kiaušinį ir mikseriu sumaišykite visus ingredientus. Tešlos konsistencija turėtų atrodyti kaip tirštos grietinės.
5. Į vaflinės apatinės plokštelės vidurį supilkite šiek tiek tešlos ir uždarykite viršutinę dalį.
6. Kepkite vaflius 3–5 minutes, kai jie taps lengvai apskrudę.
7. Čirviniai blynai gali būti patiekiami su arbata, kondensuotu pienu, uogiene ar tiesiog plakta grietinėle.
8. Skanaus!
Ingredientai
* Vanilinis cukrus - 1 a. šaukštelis
* Kepimo milteliai - 1 a. šaukštelis
* Pieno - 200 ml
* Kiaušinio - 1 vnt
* Kvietinių miltų - 300 g
* Sviesto - 100 g
* Cukraus - 100 g
* Kepimo milteliai - 1 a. šaukštelis
* Pieno - 200 ml
* Kiaušinio - 1 vnt
* Kvietinių miltų - 300 g
* Sviesto - 100 g
* Cukraus - 100 g
Siųsti atsiliepimą
Vaida
2021-01-03 0:13
Puiku