Citrininis pyragas

Citrininis pyragas - tai puikus kepinys tinkantis tiek kaip kasdienis desertas, tiek kaip išskirtinių švenčiu palydovas. Išbandykite ir įsitikinkite 🙂

Pagaminsite per:60 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Kiaušinius ir cukrų išplakite. Įpilkite atvėsintą išlydytą sviestą, pusės citrinos sultis, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus, įtarkuokite vienos citrinos odelę. Viską gerai išmaišyti.

2. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 ° temperatūroje 35–40 minučių.

3. Išimkite iš formos iškepusį pyragą ir dar karštą subadykite su dantų krapštuku, padarykite daug skylių. Apipilkite jį sumaišytomis citrinų sultimis su cukraus pudra (glajumi) (skylutės padės geriau įsigerti).

4. Kai pyragas atvės, ant viršaus galite pabarstyti cukraus pudros.

5. Gero apetito!
Ingredientai
kiaušinių: 4 vnt
lydyto sviesto: 200 gramų
cukraus: 1 puodelis
tarkuotos 1 citrinos odelės
pusės citrinos sulčių
kepimo miltelių: 1/2 paketėlio
vanilinio cukraus: 1 paketėlio
miltų: 1,5 puodelio:
Glajui:
citrinos sulčių: 1 citrinos
cukraus pudros: 1 puodelio
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button