Citrininis varškės keksas

Šis keksas atrodo labai paprastai, tačiau jo skonis nustebina kiekvieną. Pradžiuginkite save ir savo artimuosius - išsikepkite šį skanėstą :)

Pagaminsite per:60 min.
Paruošimas
1. Varškę ištrinkite per sietelį.

2. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės. Įdėkite pertrintos varškės ir dar kartą perplakite. Įmaišykite kiaušinius po vieną, gerai išplakdami po kiekvieno pridėjimo.

3. Supilkite citrinos sultis (50 ml) ir suberkite tarkuotą žievelę, išmaišykite.

4. Suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais. Gerai sumaišykite tešlą.

5. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 40–45 minutes.
Ingredientai
* Ingredientų kiekis nurodytas kepimo formai, kurios išmatavimai 11*30cm.
* sviestas: 150 gramų
* cukrus: 200 gramų
* varškė 9–12 proc.: 150 gramų
* kiaušiniai: 3 vnt
* citrina: 1 vnt
* kepimo milteliai: 1 a. šaukštelio
* soda: 1/4 a. šaukštelio
* miltai: 300 gramų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: