Citrininis varškės keksas

Šis keksas atrodo labai paprastai, tačiau jo skonis nustebina kiekvieną. Pradžiuginkite save ir savo artimuosius - išsikepkite šį skanėstą 🙂

Pagaminsite per:60 min.
Paruošimas
1. Varškę ištrinkite per sietelį.

2. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės. Įdėkite pertrintos varškės ir dar kartą perplakite. Įmaišykite kiaušinius po vieną, gerai išplakdami po kiekvieno pridėjimo.

3. Supilkite citrinos sultis (50 ml) ir suberkite tarkuotą žievelę, išmaišykite.

4. Suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais. Gerai sumaišykite tešlą.

5. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 40–45 minutes.
Ingredientai
Ingredientų kiekis nurodytas kepimo formai, kurios išmatavimai 11*30cm.
sviestas: 150 gramų
cukrus: 200 gramų
varškė 9–12 proc.: 150 gramų
kiaušiniai: 3 vnt
citrina: 1 vnt
kepimo milteliai: 1 a. šaukštelio
soda: 1/4 a. šaukštelio
miltai: 300 gramų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button