Creme brulee (Krembriulė) su mangais receptas

Tai tikras ezotiško skonio desertas 'Creme brulee'. Dėl vaisių tyrės, šis desertas yra mažiau kaloringas, nei klasikinis prancūziškas 'Creme brulee'. Siūlome pasigaminti namuose, garantuojame kad jums patiks!

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Mangą nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

2. Sumalkite trintuvu kol gausite tyrę.

3. Į tyrę įdėkite atskirtus kiaušinių trynius bei supilkite viską sutrindami per sietelį į atskirą indą. Įpilkite cukraus ir grietinėlės. Sumaišykite.

4. Gautą masę supilkite į karščiui atsparius nedidelius indelius.

5. Supilkite verdantį vandenį į didelę formą, kad vanduo apsemtų pusę sudėliotų indelių. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių, ir kepkite apie 30-35 minutes, kol kremas sustiprės. Išimkite iš formos indelius ir pilnai atvėsinkite padėję ant spintelės. Tada indelius su 'Creme brulee' padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4-5 valandoms.

6. Prieš patiekdami, paviršių pabarstykite cukrumi (1 šaukštelis vienai porcijai) ir karamelizuokite degikliu.
Ingredientai
* Mangų 200 g
* Kiaušinių trynių 6 vnt
* Grietinėlė 33 proc. riebumo 400 ml
* Cukraus 100 g
* Cukraus apibarstymui 30 g
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: