Ėriuko nugarinės su kaulu receptas
Nugarinė gali būti su kaulu ir be. Supjaustoma į atskirus mažus gabaliukus, kurie kepami keptuvėje arba ant grotelių.
Pagaminsite per: | 45 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Leiskite mėsai atšilti iki kambario temperatūros.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
3. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais, galite įtrinti rozmarinais, čiobreliais, kadagio uogomis ar česnaku.
4. Kad kauliukai neapsviltų, kiekvieną jų uždenkite (apvyniokite) folija, tada įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 minučių (jei norite mažiau nei vidutiniškai iškepusio).
5. Prieš patiekdami, leiskite 15 minučių „pailsėti“.
6. Garnyrui puikiai tiks bulvių košė su ožkos sūriu.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
3. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais, galite įtrinti rozmarinais, čiobreliais, kadagio uogomis ar česnaku.
4. Kad kauliukai neapsviltų, kiekvieną jų uždenkite (apvyniokite) folija, tada įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 minučių (jei norite mažiau nei vidutiniškai iškepusio).
5. Prieš patiekdami, leiskite 15 minučių „pailsėti“.
6. Garnyrui puikiai tiks bulvių košė su ožkos sūriu.
Ingredientai
500-600 g. ėriuko nugarinės su kaulu
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
1 a. š. rozmarino
1 a. š. čiobrelių
1 a. š. mėtų
2-4 skiltelių česnako
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
1 a. š. rozmarino
1 a. š. čiobrelių
1 a. š. mėtų
2-4 skiltelių česnako
Siųsti atsiliepimą