Ėriuko nugarinės su kaulu receptas

Nugarinė gali būti su kaulu ir be. Supjaustoma į atskirus mažus gabaliukus, kurie kepami keptuvėje arba ant grotelių.

Pagaminsite per:45 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Leiskite mėsai atšilti iki kambario temperatūros.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

3. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais, galite įtrinti rozmarinais, čiobreliais, kadagio uogomis ar česnaku.

4. Kad kauliukai neapsviltų, kiekvieną jų uždenkite (apvyniokite) folija, tada įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 minučių (jei norite mažiau nei vidutiniškai iškepusio).

5. Prieš patiekdami, leiskite 15 minučių „pailsėti“.

6. Garnyrui puikiai tiks bulvių košė su ožkos sūriu.
Ingredientai
500-600 g. ėriuko nugarinės su kaulu
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
1 a. š. rozmarino
1 a. š. čiobrelių
1 a. š. mėtų
2-4 skiltelių česnako
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button