Grikių ir varškės košė

Sotus ir sveikas patiekalas be mėsos (tinkantis vegetarams). Tai grikių ir varškės košė su žalumynais.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Grikius perplaukite, paskrudinkite sausoje keptuvėje ir berkite į puodą su 400 ml verdančio vandens. Tris minutes virkite ant stiprios ugnies, tada karštį sumažinkite, uždenkite ir kaitinkite dar 10 minučių nemaišydami.

2. Per tą laiką paruoškite varškės pagardą. Pomidorą supjaustykite kubeliais, susmulkinkite porą, česnaką, salierą bei krapų lapelius. Varškę sumaigykite šakute ir sumaišykite su majonezu, prieskoniais bei daržovėmis.

3. Išvirusius grikius sumaišykite su pagardu ir patiekite.
Ingredientai
10 g neskrudintų grikių
100 g birios varškės
0,5 pomidoro
20 g saliero stiebo
20 g poro
mažos česnako skiltelės
šaukšto majonezo arba riebios grietinės
2 krapų šakelių
žiupsnio maltos aitriosios paprikos
druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button