Grikių košė su grybais

Grikių košė paprastai patiekiama kaip garnyras, tačiau ją galima naudoti ir kaip atskirų patiekalų pagrindą.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Košės
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:2
Paruošimas
1. Grikius virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (apie 10-15 minučių).

2. Tuo tarpu nulupkite ir supjaustykite grybus, nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.

3. Svogūnus ir grybus kepkite keptuvėje, kol suminkštės.

4. Į grikius sudėkite pakepintus grybus ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.

5. Kepkite ant silpnos ugnies dar 5-10 minučių, tada suvyniokite keptuvę į frotinį rankšluostį ir palikite pusvalandžiui.
Ingredientai
* grikiai - 1½ puodelio;
* vandens - 3 puodeliai;
* švieži šampinjonai - 300 g
* svogūnai - 1 svogūnas
* augalinio aliejaus - 3 šaukštai;
* druskos ir juodųjų pipirų - pagal skonį.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: