Grikių košė su grybais

Grikių košė paprastai patiekiama kaip garnyras, tačiau ją galima naudoti ir kaip atskirų patiekalų pagrindą.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Košės
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:2
Paruošimas
1. Grikius virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (apie 10-15 minučių).

2. Tuo tarpu nulupkite ir supjaustykite grybus, nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.

3. Svogūnus ir grybus kepkite keptuvėje, kol suminkštės.

4. Į grikius sudėkite pakepintus grybus ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.

5. Kepkite ant silpnos ugnies dar 5-10 minučių, tada suvyniokite keptuvę į frotinį rankšluostį ir palikite pusvalandžiui.
Ingredientai
* grikiai - 1½ puodelio;
* vandens - 3 puodeliai;
* švieži šampinjonai - 300 g
* svogūnai - 1 svogūnas
* augalinio aliejaus - 3 šaukštai;
* druskos ir juodųjų pipirų - pagal skonį.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: