Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Idealus užkandis šventiniam stalui: Lavašo suktinukai su žuvimi

Iš lavašo galima paruošti daug skanių patiekalų, tačiau papildę šį ingredientą keliais gardžiais produktais, galite gauti puikų šventinį užkandį, kuris papuoš ir Kūčių, ir Šv. Kalėdų stalą.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Užkandžiai
Porcijos:6
Paruošimas
1. Pirmiausia turite paruošti visus ingredientus. Smulkiai supjaustykite krapus, daržovių skustuku supjaustykite šviežius agurkus plonomis juostelėmis. Jei tokio įrankio nėra, naudosime aštrų peilį. Patartina rinktis agurkus su mažiausiai sėklų.

2. Žuvį supjaustykite plonais griežinėliais. Iš karto galite nusipirkti jau supjaustytą filė – sutaupysite laiko.

3. Sumaišykite tepamą varškę, grietinę ir krapus. Šia mase patepkite lavašą, išdėliokite žuvį, po to – agurko juosteles, atsargiai susukite lavašą į ritinį ir supjaustykite porcijomis. Patartina tai padaryti prieš patiekiant.
Ingredientai
* Lavašo paplotėliai - 1 vnt;
* Lengvai sūdyta raudona žuvis (lašiša, upėtakis ir kt.) - 200 g;
* Švieži agurkai - 400 g;
* Tepamas varškės sūris - 150 g;
* Grietinė, arba graikiškas jogurtas - 60 g;
* Krapų.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *