Imbieriniai saldainiai

Karamelinis imbieras sušildys šaltą žiemą ar rudenį, o karštą vasarą jie pagyvins ir suteiks jėgų. Imbierų šaknys suteikia gydomąsias funkcijas.

Pagaminsite per:75 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Nuplaukite imbiero šaknį, nupjaukite nedidelius įdubimus, nulupkite žievę.

2. Paruoštą imbierą supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais.

3. Į puodą įpilkite vandens, sudėkite supjaustytą imbierą, įpilkite 400 gramų cukraus ir citrinos rūgšties.

4. Įkaitinkite imbierą su cukrumi, sumažinkite ugnį ir virkite ant vidutinės temperatūros 50–60 minučių. Paruoštą imbierą iš sirupo išimkite su samčiu ir padėkite ant lėkštės, palaukite kol visiškai išdžius.

5. Apibarstykite cukrumi. Laikyti induose su uždarytu dangčiu, kad cukruoti imbierai per daug neišdžiūtų.
Ingredientai
* 84 gramus imbiero
* 84 gramus cukraus
* žiupsnelis citrinos rūgšties
* 170 ml vandens
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: