Itališka daržovių sriuba

Tikra itališka daržovių sriuba. Nebijokite eksperimentuoti, šiai sriubai galite naudoti savo mėgstamus prieskonius.

Pagaminsite per:40 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Morkas, cukiniją, salierą, svogūną ir česnako skilteles nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

2. Puode, kuriame virsite sriubą, įkaitinkite alyvuogių aliejų ir, sudėję svogūną, pakepkite apie 3 minutes.

3. Po to sudėkite visas likusias susmulkintas daržoves ir kepkite dar apie 6 minutes.

4. Tada suberkite konservuotas pupeles ir pomidorus, supilkite pomidorų pastą ir viską užpilkite karštu sultiniu.

5. Pagardinkite druska, pipirais bei baziliku ir gerai išmaišykite.

6. Vidutinėje temperatūroje virkite dar maždaug 10 minučių.

7. Galiausiai į sriubą sudėkite špinatų lapus, makaronus ir virkite tol kol makaronai suminkštės. Sriubos tirštumą reguliuokite vandeniu.
Ingredientai
* 3 morkų
* 2 skiltelių česnako
* 1 svogūno
* 1 saliero stiebo
* 1 l daržovių sultinio
* 1 skardinės smulkintų konservuotų pomidorų
* 1 nedidelės cukinijos
* 1 skardinės pupelių
* 40 g špinatų lapų
* 300 g makaronų
* 200 ml pomidorų pastos
* druskos
* pipirų
* baziliko
* 3 v. š. alyvuogių aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button