Itališkas tiramisu desertas

Puikaus ir tikro itališko skonio tobulasis Tiramisu desertas.

Pagaminsite per:780 min.
Kategorija:Desertai
Virtuvė:Itališka
Porcijos:6
Paruošimas
1. Sumaišykite maskarponę ir cukrų. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Kiaušinių trynius sumaišykite su maskarpone, o į baltymus suberkite cukrų ir atskirai išplakite.

2. Sudėkite kiaušinių baltymus į mišinį ir įpilkite amaretto bei šiek tiek kavos. Išmaišykite mišinį.

3. Įmerkite vieną savoiardi dalį į kavą. Sausainius dėkite vertikaliai drėgna puse į viršų. Ant viršaus užtepkite grietinėlės ir pabarstykite kapotu šokoladu.

4. Kitam sluoksniui sausainius iš abiejų pusių pamerkite į kavą. Paguldykite horizontaliai, aptepkite kremu ir apibarstykite šokoladu bei kakava.

5. Įdėkite juos į šaldytuvą 10-12 valandų arba 2 valandoms į šaldiklį -10 laipsnių temperatūroje.
Ingredientai
* Kiaušinių sausainiai - 500 g
* Espreso kavos - 200 ml
* Cukraus - 250 g
* Maskarponės sūris - 500 g
* Kiaušinis - 6 vienetai
* Kakava - 100 g
* Amaretto - 50 ml
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Prenumeruokite naujienas Google News platformoje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: