Puikaus ir tikro itališko skonio tobulasis Tiramisu desertas.
Pagaminsite per: | 780 min. |
Kategorija: | Desertai |
Virtuvė: | Itališka |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Sumaišykite maskarponę ir cukrų. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Kiaušinių trynius sumaišykite su maskarpone, o į baltymus suberkite cukrų ir atskirai išplakite.
2. Sudėkite kiaušinių baltymus į mišinį ir įpilkite amaretto bei šiek tiek kavos. Išmaišykite mišinį.
3. Įmerkite vieną savoiardi dalį į kavą. Sausainius dėkite vertikaliai drėgna puse į viršų. Ant viršaus užtepkite grietinėlės ir pabarstykite kapotu šokoladu.
4. Kitam sluoksniui sausainius iš abiejų pusių pamerkite į kavą. Paguldykite horizontaliai, aptepkite kremu ir apibarstykite šokoladu bei kakava.
5. Įdėkite juos į šaldytuvą 10-12 valandų arba 2 valandoms į šaldiklį -10 laipsnių temperatūroje.
2. Sudėkite kiaušinių baltymus į mišinį ir įpilkite amaretto bei šiek tiek kavos. Išmaišykite mišinį.
3. Įmerkite vieną savoiardi dalį į kavą. Sausainius dėkite vertikaliai drėgna puse į viršų. Ant viršaus užtepkite grietinėlės ir pabarstykite kapotu šokoladu.
4. Kitam sluoksniui sausainius iš abiejų pusių pamerkite į kavą. Paguldykite horizontaliai, aptepkite kremu ir apibarstykite šokoladu bei kakava.
5. Įdėkite juos į šaldytuvą 10-12 valandų arba 2 valandoms į šaldiklį -10 laipsnių temperatūroje.
Ingredientai
* Kiaušinių sausainiai - 500 g
* Espreso kavos - 200 ml
* Cukraus - 250 g
* Maskarponės sūris - 500 g
* Kiaušinis - 6 vienetai
* Kakava - 100 g
* Amaretto - 50 ml
* Espreso kavos - 200 ml
* Cukraus - 250 g
* Maskarponės sūris - 500 g
* Kiaušinis - 6 vienetai
* Kakava - 100 g
* Amaretto - 50 ml
Siųsti atsiliepimą
vejas
2021-11-17 18:43
italiskas tiramisu desertas nuostabus