Jogurtiniai ledai

Ledai - tai tikras kiekvieno smaližiaus džiaugsmas. Ir vasarą, ir žiemą šis skanėstas tampa geriausiu bei nuostabiausiu desertu, patinkančiu kiekvienam - ir mažam, ir dideliam.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Suplakite kiaušinių trynius su cukraus milteliais, įmaišykite uogienę.

2. Išplakite grietinėlę. Sumaišykite ją su jogurtu.

3. Abi mases sumaišykite tarpusavy.

4. Gautą jogurtinių ledų masę supilkite į formą ar formeles ir laikykite šaldytuve apie 4-5 valandas.

5. Prieš valgydami, šiuos ledus apie 1 valandą palaikykite šaldytuve.
Ingredientai
* 2 kiaušinių tryniai
* 50 ml cukraus miltelių
* 100 ml uogienės (galima naudoti bet kokią)
* 100 ml plakamos grietinėlės
* 200 ml jogurto
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button