Jogurtinis sūrio pyragas receptas

Labai skanus keptas jogurtinis sūrio pyragas be kiaušinių.

Pagaminsite per:45 min.
Kategorija:Pyragai
Porcijos:6
Paruošimas
1. Pado ingredientus sumaišiau tarpusavy ir priplojau prie sviestiniu popieriumi išklotos kepimo formos atsidarančiais kraštais (naudojau 20cm skersmens, bet galima ir keliais cm didesnę).

2. Visus įdaro ingredientus suplakiau plaktuvu ir supyliau ant pado.

3. Kelis kartus trinktelėjau į stalą, kad iš pyrago pasišalintų nereikalingi oro burbulai, o viršus išsilygintų.

4. Pašoviau į 175C orkaitę 35min. (orkaitės dugne pastačiau skardą su vandeniu).

5. Išjungiau kaitrą ir palikau dar 10min vėsti.

6. Ištraukus per centrą atrodys neiškepę, bus skystoka - taip turi būti. Paliki jį vėsti ir viskas susijungs.

7. Atvėsus, maždaug po pusvalandžio, dėki pyragą nakčiai į šaldytuvą ir jis visiškai sutvirtės.

9. Pastaba: Visi ingredientai turi būti kambario temperatūros. Tai svarbu norint, kad nesutrūkinėtų pyragas.
Ingredientai
Padui:
Riešutų miltai - 200g
Tirpintas sviestas ar kokosų aliejus - 60g
Cukrus ar kitoks saldumas - keli valgomi šaukštai (nebūtina)
Žiupsnis druskos
Įdarui:
Varškė arba tepamas sūris - 650g
Jogurtas - 500g
Cukrus arba kitoks saldumas - 100g
Citrinos sultys ir tarkuota žievelė - po 1vš
Migdolų miltai - 25g
Vanilės esencijos - keli lašai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button