Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip greitai ir skaniai marinuoti morkas: galėsite valgyti jau po kelių valandų

Morkos – labai skani daržovė, kurią galima rasti parduotuvėse bet kuriuo metų laiku. Todėl tai idealus ingredientas marinavimui. Daržovė labai sultinga, malonaus saldaus skonio.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Salotos
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:4
Paruošimas
1. Sutarkuokite morkas. Į paruoštas morkas dedame cukrų ir gerai išspaudžiame rankomis, kad morkos taptų minkštos ir iš jos imtų išsiskirti sultys.

2. Į keptuvę suberkite kalendrą ir pankolį, šiek tiek pašildykite, žiūrėkite, kad nepridegtų, nes tokiu atveju bus jaučiamas kartumas.

3. Išpilkite aliejų ir pašildykite. Neužvirkite.

4. Išjunkite ugnį, išspauskite česnaką.

5. Į morkas supilkite aliejų, įberkite druskos ir obuolių sidro acto.

6. Viską gerai išmaišykite, perkelkite į dubenį su dangčiu.

7. Jei norite, kad morkos pasimarinuotų kuo greičiau, palikite jas kambario temperatūroje. Jei ne, palikite šaldytuve per naktį.
Ingredientai
* morkos - 500 g (jau sutarkuotos)
* kalendra - 4 g
* pankoliai - 4 g
* aliejus - 60 g
* cukrus - 16 g
* druska - 16 g
* obuolių sidro actas - 2 šaukšteliai
* česnakai - 24 g
* karštas padažas – neprivaloma
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *