Šokoladinė pasta yra mėgstamas skanėstas tiems, kurie mėgsta saldumynus. Tokia pasta dažniausiai tepama ant šviesios duonos ar dedama į kepinius.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Desertai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Į keptuvę supilkite cukrų, miltus ir kakavą. Supilkite pieną ir maišykite iki vientisos masės. Padedame keptuvę ant ugnies ir užverdame. Virkite ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami, kol sutirštės. Nukelkite nuo ugnies.
2. Sudėkite sviestą ir smulkintus graikinius riešutus, išmaišykite ir atvėsinkite.
2. Sudėkite sviestą ir smulkintus graikinius riešutus, išmaišykite ir atvėsinkite.
Ingredientai
* pienas - 500 ml;
* cukrus - 1 valgomasis šaukštas;
* graikiniai riešutai - ½ šaukšto;
* kakavos milteliai - 3 šaukštai.
* miltai - 2 šaukštai;
* sviestas - 60 g.
* cukrus - 1 valgomasis šaukštas;
* graikiniai riešutai - ½ šaukšto;
* kakavos milteliai - 3 šaukštai.
* miltai - 2 šaukštai;
* sviestas - 60 g.
Siųsti atsiliepimą