Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasigaminti cukruotų apelsinų žievelių?

Kvapius cukruotus apelsinus lengva paruošti namuose. Galite įdėti juos į troškintuvą arba į Velykų krepšelius. Arba galite tiesiog paskaninti arbata.

Pagaminsite per:300 min.
Kategorija:Desertai
Porcijos:4
Paruošimas
1. Nuplaukite apelsinus. Nuskuskite nuo jų odą ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Po to virkite dar 10 minučių. Vandenį nupilkite ir vėl užpilkite šviežiu vandeniu, įpilkite 0,5 šaukštelio druskos ir virkite 10 minučių. Kartokite šį procesą 2-3 kartus, kol kartumas visiškai išnyks.

2. Po to sudėkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų visas skystis. Paimkite puodą storu dugnu, supilkite į jį apelsinų sultis ir cukrų, padėkite ant ugnies. Kai cukrus ištirps, sukratykite apelsinų žieveles ir citrinos sultis.

3. Virkite ant silpnos ugnies, kol visas skystis išgaruos. Žieveles perkelkite į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi. Džiovinkite įkaitintoje orkaitėje 50-60 laipsnių temperatūroje 3-4 valandas. Kai apelsinų žievelės atvės, sudėkite juos į stiklainį ir laikykite šaldytuve.
Ingredientai
* 8 didelių apelsinų žievelės
* sūraus vandens
* Sirupui:
* 400 ml apelsinų sulčių,
* 4 valg. š. citrinos sulčių
* 500 g cukraus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai