Kakaviniai vafliai

Labai skanūs kakaviniai vafliai lietingą rudenį!
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame pasukas. Sviestą ištirpiname, atvėsiname ir įmaišome į kiaušinių masę.
2. Miltus sumaišome su druska, kakava ir kepimo milteliais ir šį mišinį dalimis sumaišome su skystąja mase.
3. Į keptuvę dedame maždaug po 1,5 šaukšto tešlos ir kepame vaflius.
2. Miltus sumaišome su druska, kakava ir kepimo milteliais ir šį mišinį dalimis sumaišome su skystąja mase.
3. Į keptuvę dedame maždaug po 1,5 šaukšto tešlos ir kepame vaflius.
Ingredientai
2 kiaušinių
100 g sviesto
300 ml pasukų
100 g cukraus
250 g miltų
2 v. š. kakavos
žiupsnelio druskos
1 a. š. kepimo miltelių
100 g sviesto
300 ml pasukų
100 g cukraus
250 g miltų
2 v. š. kakavos
žiupsnelio druskos
1 a. š. kepimo miltelių
Siųsti atsiliepimą