Kalėdiniai meduoliai, kuriais galite papuošti Eglutę

Tvirti, gražus meduoliai Kalėdinei eglutei papuošti. Juos galima valgyti tiesiai nuo eglutės!

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:5
Paruošimas
1. Ant stalo išberkite miltų, suberkite prieskonius kepiniams, cukraus pudrą ir sodą, supilkite indelyje pašildytą medų, įmuškite du kiaušinius ir užmaišykite tešlą.

2. Pridenkite ją rankšluosčiu ir 3-4 valandoms palikite pastovėti.

3. Tešlą iškočiokite, kad blynas būtų maždaug 0,5 cm storio. Iš tešlos formelėmis išspauskite eglutes ir angeliukus.

4. Jeigu juos kabinsite ant eglutės, dar prieš kepdama įverkite siūlus. Sausainius sudėkite į formą, išklotą sviestiniu popieriumi, patepkite kiaušiniu, suplaktu su vandeniu, dėkite į 190 laipsnių orkaitę ir kepkite 15-20 minučių.

5. Atvėsus papuoškite glajumi ir karoliukais.
Ingredientai
* 400 g miltų
* 300 g medaus
* pakelio prieskonių kepiniams
* 150 g cukraus pudros
* 3 kiaušinių
* šaukštelio geriamosios sodos
* glajaus, cukrinių karoliukų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: