Karštas šokoladas

Karštas šokoladas - tai nuolatinis žiemos ir rudens laikotarpio palydovas. Kas gali būti geriau nei karšto šokolado puodelis rankose, kai už lango lyja ir pučia žvarbūs vėjai.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Migdolus susmulkinkite ir truputį paskrudinkite orkaitėje.

2. Supilkite pieną į puodą, įdėkite keturias cinamono lazdeles (galima ir mažiau - pagal skonį), pusiau perpjautą vanilės ankšties gabaliuką ir paskrudintus migdolus.

3. Pieno neužvirinkite, o tik pašildykite. Tada uždenkite puodą dangčiu ir palikite apie 15min.

4. Pabuvusį pieną perkoškite per sietelį ir vėl supilkite į puodą, sudėkite sulaužytą šokoladą ir ant nedidelės ugnies, maišant, šildykite kol šokoladas ištirps.

5. Gero apetito!
Ingredientai
250 ml. pieno.
4 vnt. cinamono lazdelių,
1 gabaliuko (maždaug 1cm ilgumo) vanilės ankšties,
1 v.š. smulkintų skrudintų migdolų,
60 g juodojo šokolado.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button