Karštas šokoladas

Karštas šokoladas - tai nuolatinis žiemos ir rudens laikotarpio palydovas. Kas gali būti geriau nei karšto šokolado puodelis rankose, kai už lango lyja ir pučia žvarbūs vėjai.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Migdolus susmulkinkite ir truputį paskrudinkite orkaitėje.

2. Supilkite pieną į puodą, įdėkite keturias cinamono lazdeles (galima ir mažiau - pagal skonį), pusiau perpjautą vanilės ankšties gabaliuką ir paskrudintus migdolus.

3. Pieno neužvirinkite, o tik pašildykite. Tada uždenkite puodą dangčiu ir palikite apie 15min.

4. Pabuvusį pieną perkoškite per sietelį ir vėl supilkite į puodą, sudėkite sulaužytą šokoladą ir ant nedidelės ugnies, maišant, šildykite kol šokoladas ištirps.

5. Gero apetito!
Ingredientai
* 250 ml. pieno.
* 4 vnt. cinamono lazdelių,
* 1 gabaliuko (maždaug 1cm ilgumo) vanilės ankšties,
* 1 v.š. smulkintų skrudintų migdolų,
* 60 g juodojo šokolado.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: