Karštas vynas

Karštas vynas - puikus žiemos švenčių ir kasdieninių vakarų palydovas. Raudonojo vyno ir prieskonių aromatas sukuria jaukumo bei švelnumo kupiną atmosferą.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Į puodą įpilkite raudonąjį vyną, įdėkite imbierą, įmeskite cinamono lazdeles, gvazdikėlių, apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.

2. Gautą masę pakaitinkite ant nedidelės ugnies ir palikite pastovėti apie 25 minutes.

3. Įberkite cukrų ir viską pakaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps cukrus.

4. Skanaus!
Ingredientai
1 butelio sauso raudonojo vyno
1 imbiero gabaliuko (apie 5 cm )
3 cinamono lazdelių
10 gvazdikėlių
1 apelsino sulčių ir žievelės
100 g cukraus (galima ir daugiau - pagal skonį)
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button