Šiandien siūlome išsivirti kiaulienos troškinį su alumi. Į patiekalą įeina didelis kiekis svogūnų, kurie troškinant virsta tirštu, sočiu ir skaniu padažu. Garnyrui puikiai tiks bulvių košė!
Pagaminsite per: | 90 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Svogūną supjaustykite žiedeliais arba riekelėmis išilgai. Smulkiai supjaustykite česnaką. Supjaustykite mėsą į nedidelius gabalus.
2. Keptuvėje ant didelės ugnies pakepkite mėsą svieste iki auksinės rudos spalvos.
3. Perkelkite mėsą į puodą ar indą troškinimui. Sumažinkite ugnį iki vidutinės, sudėkite svogūną ir maišydami pakepkite 5 minutes.
4. Įdėkite čiobrelių, česnako ir supilkite alų. Įdėkite druskos ir sumaišykite.
5. Užvirkite puodą ant kaitlentės, tada uždenkite ir įdėkite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių. Troškinkite, kol mėsa bus minkšta. Tai turėtų trukti maždaug 1 valandą.
2. Keptuvėje ant didelės ugnies pakepkite mėsą svieste iki auksinės rudos spalvos.
3. Perkelkite mėsą į puodą ar indą troškinimui. Sumažinkite ugnį iki vidutinės, sudėkite svogūną ir maišydami pakepkite 5 minutes.
4. Įdėkite čiobrelių, česnako ir supilkite alų. Įdėkite druskos ir sumaišykite.
5. Užvirkite puodą ant kaitlentės, tada uždenkite ir įdėkite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių. Troškinkite, kol mėsa bus minkšta. Tai turėtų trukti maždaug 1 valandą.
Ingredientai
* Kiaulienos kumpis 1 kg
* Dideli svogūnai 2 vnt
* Česnakai 2 skiltelės
* Džiovinto čiobrelio 1/2 šaukštelio
* Alaus 300 ml
* Druskos pagal skonį
* Dideli svogūnai 2 vnt
* Česnakai 2 skiltelės
* Džiovinto čiobrelio 1/2 šaukštelio
* Alaus 300 ml
* Druskos pagal skonį
Siųsti atsiliepimą