Kiaulienos kumpio receptas su svogūnais ir alumi

Šiandien siūlome išsivirti kiaulienos troškinį su alumi. Į patiekalą įeina didelis kiekis svogūnų, kurie troškinant virsta tirštu, sočiu ir skaniu padažu. Garnyrui puikiai tiks bulvių košė!

Pagaminsite per:90 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Svogūną supjaustykite žiedeliais arba riekelėmis išilgai. Smulkiai supjaustykite česnaką. Supjaustykite mėsą į nedidelius gabalus.

2. Keptuvėje ant didelės ugnies pakepkite mėsą svieste iki auksinės rudos spalvos.

3. Perkelkite mėsą į puodą ar indą troškinimui. Sumažinkite ugnį iki vidutinės, sudėkite svogūną ir maišydami pakepkite 5 minutes.

4. Įdėkite čiobrelių, česnako ir supilkite alų. Įdėkite druskos ir sumaišykite.

5. Užvirkite puodą ant kaitlentės, tada uždenkite ir įdėkite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių. Troškinkite, kol mėsa bus minkšta. Tai turėtų trukti maždaug 1 valandą.
Ingredientai
* Kiaulienos kumpis 1 kg
* Dideli svogūnai 2 vnt
* Česnakai 2 skiltelės
* Džiovinto čiobrelio 1/2 šaukštelio
* Alaus 300 ml
* Druskos pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button