Kiaulienos kumpio receptas su svogūnais ir alumi

Šiandien siūlome išsivirti kiaulienos troškinį su alumi. Į patiekalą įeina didelis kiekis svogūnų, kurie troškinant virsta tirštu, sočiu ir skaniu padažu. Garnyrui puikiai tiks bulvių košė!

Pagaminsite per:90 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Svogūną supjaustykite žiedeliais arba riekelėmis išilgai. Smulkiai supjaustykite česnaką. Supjaustykite mėsą į nedidelius gabalus.

2. Keptuvėje ant didelės ugnies pakepkite mėsą svieste iki auksinės rudos spalvos.

3. Perkelkite mėsą į puodą ar indą troškinimui. Sumažinkite ugnį iki vidutinės, sudėkite svogūną ir maišydami pakepkite 5 minutes.

4. Įdėkite čiobrelių, česnako ir supilkite alų. Įdėkite druskos ir sumaišykite.

5. Užvirkite puodą ant kaitlentės, tada uždenkite ir įdėkite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių. Troškinkite, kol mėsa bus minkšta. Tai turėtų trukti maždaug 1 valandą.
Ingredientai
* Kiaulienos kumpis 1 kg
* Dideli svogūnai 2 vnt
* Česnakai 2 skiltelės
* Džiovinto čiobrelio 1/2 šaukštelio
* Alaus 300 ml
* Druskos pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: