Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kiaulienos nugarinė orkaitėje su garstyčiomis

Gan paprastas, skanus ir greitas receptas - kiaulienos nugarinė orkaitėje su medumi ir garstyčiomis. Puikus patiekalas pietums arba savaitgaliui!

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:5
Paruošimas
1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite servetėle, įtrinkite druska, pipirais ir atidėkite į šalį pusvalandžiui.

2. Inde sumaišykite medų, smulkintą česnaką, garstyčias ir aliejų.

3. Stipriai įkaitinkite keptuvę ir iš visų pusių trumpai apkepkite nugarinės gabalą.

4. Nugarinę dėkite į kepimo indą, užpilkite medaus-garstyčių padažu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje (temperatūra turėtų būti apie 160 laipsnių), kol vidinė mėsos temperatūra pasieks apie 80 laipsnių. Kai iškeps ištraukite, pridenkite folija ir palikite 5-7 minutes.

5. Skanaus.
Ingredientai
* 1,2 kg kiaulienos nugarinės gabalo
* 1 v. šaukšto medaus
* 1 v. šaukšto garstyčių
* 5 skiltelių česnako
* 3 šaukštų aliejaus
* Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
2 Įvertinimai:
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Redaktorius
2021-03-07 13:17
Kepti reikia apie 30-35 minutes 🙂
Simas
2021-02-25 23:18
Suprantu, kad čia jau aukštas lygis ir turi turėt mėsos termometrą ir taip toliau. Bet galima būtų bent apytikriai parašyt kiek laiko kepti. Na, paprastiems žmonėms.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai