Kjotsupa – tradicinė islandiška sriuba

Tradicinė labai skani islandiška sriuba - KJOTSUPA su ėriena. Paruošite vos per 90 minučių.

Pagaminsite per:90 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Ėriuką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apie 60 minučių virkite puose su vandeniu.

2. Nulupkite svogūnus, ropes, nuskuskite morkas bei bulves ir, supjaustę daržoves kubeliais, suberkite į puodą su mėsa. Sudėkite čiobrelius ir virkite apie 15 minučių.

3. Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir taip pat suberkite į puodą. Sriubą pagardinkite druska, pipirais, pavirkite dar 10 minučių.
Ingredientai
1 kg ėriuko
5-6 čiobrelio šakelių
150 g svogūnų
250 g morkų
250 ropių
350 g bulvių
200 g kopūstų
1,5 l vandens
1a. š. druskos
1/2 a. š. juodųjų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button