Kjotsupa – tradicinė islandiška sriuba

Tradicinė labai skani islandiška sriuba - KJOTSUPA su ėriena. Paruošite vos per 90 minučių.

Pagaminsite per:90 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Ėriuką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apie 60 minučių virkite puose su vandeniu.

2. Nulupkite svogūnus, ropes, nuskuskite morkas bei bulves ir, supjaustę daržoves kubeliais, suberkite į puodą su mėsa. Sudėkite čiobrelius ir virkite apie 15 minučių.

3. Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir taip pat suberkite į puodą. Sriubą pagardinkite druska, pipirais, pavirkite dar 10 minučių.
Ingredientai
* 1 kg ėriuko
* 5-6 čiobrelio šakelių
* 150 g svogūnų
* 250 g morkų
* 250 ropių
* 350 g bulvių
* 200 g kopūstų
* 1,5 l vandens
* 1a. š. druskos
* 1/2 a. š. juodųjų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: