Tradicinė labai skani islandiška sriuba - KJOTSUPA su ėriena. Paruošite vos per 90 minučių.
Pagaminsite per: | 90 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Ėriuką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apie 60 minučių virkite puose su vandeniu.
2. Nulupkite svogūnus, ropes, nuskuskite morkas bei bulves ir, supjaustę daržoves kubeliais, suberkite į puodą su mėsa. Sudėkite čiobrelius ir virkite apie 15 minučių.
3. Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir taip pat suberkite į puodą. Sriubą pagardinkite druska, pipirais, pavirkite dar 10 minučių.
2. Nulupkite svogūnus, ropes, nuskuskite morkas bei bulves ir, supjaustę daržoves kubeliais, suberkite į puodą su mėsa. Sudėkite čiobrelius ir virkite apie 15 minučių.
3. Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir taip pat suberkite į puodą. Sriubą pagardinkite druska, pipirais, pavirkite dar 10 minučių.
Ingredientai
* 1 kg ėriuko
* 5-6 čiobrelio šakelių
* 150 g svogūnų
* 250 g morkų
* 250 ropių
* 350 g bulvių
* 200 g kopūstų
* 1,5 l vandens
* 1a. š. druskos
* 1/2 a. š. juodųjų pipirų
* 5-6 čiobrelio šakelių
* 150 g svogūnų
* 250 g morkų
* 250 ropių
* 350 g bulvių
* 200 g kopūstų
* 1,5 l vandens
* 1a. š. druskos
* 1/2 a. š. juodųjų pipirų
Siųsti atsiliepimą