Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kruasanų receptas: visai kaip Paryžiuje

Paryžius garsėja savo kepiniais, ypač rytinė kava su kruasanu. Tačiau nebūtina keliauti į Prancūziją, kad galėtumėte mėgautis puriu, traškiu kepiniu.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Pyragai
Virtuvė:Prancūzų
Porcijos:4
Paruošimo būdas:Kepimas
Paruošimas
1. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi. Pomidorus susmulkinkite su maišytuvu iki vientisos masės ir sukratykite į keptuvę. Įdėkite prieskonių ir druskos pagal skonį. Troškinkite apie 5 minutes, kol pomidorai sutirštės ir nukelkite nuo ugnies.

2. Tešlą iškočiokite ir padalinkite į vienodus trikampius.

3. Kiekvieną tešlos gabalėlį patepkite pomidorų padažu, išdėliokite kumpio ir sūrio griežinėlius, suvyniokite į vyniotinį, formuodami kruasanus.

4. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite kruasanus.

5. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Orkaitė turi būti nustatyta kepti iš viršaus ir apačios, bei įjungtas vėjelis.

6. Iškepusius kruasanus išimame iš orkaitės ir patiekiame dar šiltus.
Ingredientai
* 250 g sluoksniuotos mielinės tešlos
* 150 g pomidorų savo sultyse
* 1 šaukštelis Provanso žolelės
* 0,5 šaukštelio džiovinto česnako
* 0,5 šaukštelio džiovinto svogūno
* 1 valg. š. alyvuogių aliejus
* Kumpio (jūsų mėgstamo)
* Kietojo sūrio griežinėlis
* Druska pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *