Vaikystę primenantis receptas Kūčioms - raugintų kopūstų, burokėlių ir pupelių mišrainė.
Pagaminsite per: | 45 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Išvirti neluptas bulves, morkas. Atvėsinti, nulupti, supjaustyti nedideliais kubeliais.
2. Atskirai išvirti burokėlius. Atvėsinti, nulupti, supjaustyti plonais šiaudeliais.
3. Juos galima perpjauti per pusę.
4. Raugintus kopūstus pasmulkinti peiliu.
5. Dideliame inde sumaišyti visus ingredientus.
6. Užpilti alyvuogių aliejumi, užbarstyti druskos, pipirų pagal skonį.
2. Atskirai išvirti burokėlius. Atvėsinti, nulupti, supjaustyti plonais šiaudeliais.
3. Juos galima perpjauti per pusę.
4. Raugintus kopūstus pasmulkinti peiliu.
5. Dideliame inde sumaišyti visus ingredientus.
6. Užpilti alyvuogių aliejumi, užbarstyti druskos, pipirų pagal skonį.
Ingredientai
* 2/3 st. raugintų kopūstų
* 1 vid. dydžio burokėlio, virto
* 1 vid. dydžio morkos, virtos
* 1 vid. dydžio bulvės, virtos
* 1/2 st. baltų pupelių
* virtų ar konservuotų
* alyvuogių aliejaus
* žiupsnelio jūros druskos, juodųjų pipirų
* 1 vid. dydžio burokėlio, virto
* 1 vid. dydžio morkos, virtos
* 1 vid. dydžio bulvės, virtos
* 1/2 st. baltų pupelių
* virtų ar konservuotų
* alyvuogių aliejaus
* žiupsnelio jūros druskos, juodųjų pipirų
Siųsti atsiliepimą