Kūčių receptai: raugintų kopūstų, burokėlių ir pupelių salotos

Vaikystę primenantis receptas Kūčioms - raugintų kopūstų, burokėlių ir pupelių mišrainė.

Pagaminsite per:45 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Išvirti neluptas bulves, morkas. Atvėsinti, nulupti, supjaustyti nedideliais kubeliais.

2. Atskirai išvirti burokėlius. Atvėsinti, nulupti, supjaustyti plonais šiaudeliais.

3. Juos galima perpjauti per pusę.

4. Raugintus kopūstus pasmulkinti peiliu.

5. Dideliame inde sumaišyti visus ingredientus.

6. Užpilti alyvuogių aliejumi, užbarstyti druskos, pipirų pagal skonį.
Ingredientai
* 2/3 st. raugintų kopūstų
* 1 vid. dydžio burokėlio, virto
* 1 vid. dydžio morkos, virtos
* 1 vid. dydžio bulvės, virtos
* 1/2 st. baltų pupelių
* virtų ar konservuotų
* alyvuogių aliejaus
* žiupsnelio jūros druskos, juodųjų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: