Lavašo trikampėliai su malta kiauliena

Tikrai labai skanūs lavašo trikampėliai su maltos mėsos (kiaulienos, jautienos) įdaru. Greitas užkandis ar patiekalas skubantiems ir nespėjantiems.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Pasigaminkime įdarą. Į dubenį įdėkite maltą kiaulieną, smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų ir druskos. Viską sumaišykite.

2. Atskirame indelyje suplakite kiaušinį.

3. Paimkite vieną lavašą, kiaušiniu patepkite jo kraštus. Į vidurį dėkite dubenyje pasigamintą įdarą.

4. Suplokite lavašą ir atidėkite į šoną. Tai padarykite su likusiais lavašais.

5. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, dėkite lavašus ir kepkite žemoje temperatūroje apie 6-10 minučių (kol lavašas gražiai apskrus, o mėsa iškeps).

6. Iškepusius lavašus padėkite ant servetėlės, kad perteklinis aliejus nuvarvėtų.

7. Skanaus!
Ingredientai
* 350-400 g. maltos kiaulienos (gali būti ir malta jautiena/kiauliena)
* 1 vnt svogūnas
* 6 vnt Lavašo paplotėliai (mažesnio dydžio)
* druskos
* pipirų
* 1 vnt kiaušinio
* Aliejaus kepimui
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: