Tikrai labai skanūs lavašo trikampėliai su maltos mėsos (kiaulienos, jautienos) įdaru. Greitas užkandis ar patiekalas skubantiems ir nespėjantiems.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Pasigaminkime įdarą. Į dubenį įdėkite maltą kiaulieną, smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų ir druskos. Viską sumaišykite.
2. Atskirame indelyje suplakite kiaušinį.
3. Paimkite vieną lavašą, kiaušiniu patepkite jo kraštus. Į vidurį dėkite dubenyje pasigamintą įdarą.
4. Suplokite lavašą ir atidėkite į šoną. Tai padarykite su likusiais lavašais.
5. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, dėkite lavašus ir kepkite žemoje temperatūroje apie 6-10 minučių (kol lavašas gražiai apskrus, o mėsa iškeps).
6. Iškepusius lavašus padėkite ant servetėlės, kad perteklinis aliejus nuvarvėtų.
7. Skanaus!
2. Atskirame indelyje suplakite kiaušinį.
3. Paimkite vieną lavašą, kiaušiniu patepkite jo kraštus. Į vidurį dėkite dubenyje pasigamintą įdarą.
4. Suplokite lavašą ir atidėkite į šoną. Tai padarykite su likusiais lavašais.
5. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, dėkite lavašus ir kepkite žemoje temperatūroje apie 6-10 minučių (kol lavašas gražiai apskrus, o mėsa iškeps).
6. Iškepusius lavašus padėkite ant servetėlės, kad perteklinis aliejus nuvarvėtų.
7. Skanaus!
Ingredientai
* 350-400 g. maltos kiaulienos (gali būti ir malta jautiena/kiauliena)
* 1 vnt svogūnas
* 6 vnt Lavašo paplotėliai (mažesnio dydžio)
* druskos
* pipirų
* 1 vnt kiaušinio
* Aliejaus kepimui
* 1 vnt svogūnas
* 6 vnt Lavašo paplotėliai (mažesnio dydžio)
* druskos
* pipirų
* 1 vnt kiaušinio
* Aliejaus kepimui
Siųsti atsiliepimą