Lavašo trikampėliai su malta kiauliena

Tikrai labai skanūs lavašo trikampėliai su maltos mėsos (kiaulienos, jautienos) įdaru. Greitas užkandis ar patiekalas skubantiems ir nespėjantiems.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Pasigaminkime įdarą. Į dubenį įdėkite maltą kiaulieną, smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų ir druskos. Viską sumaišykite.

2. Atskirame indelyje suplakite kiaušinį.

3. Paimkite vieną lavašą, kiaušiniu patepkite jo kraštus. Į vidurį dėkite dubenyje pasigamintą įdarą.

4. Suplokite lavašą ir atidėkite į šoną. Tai padarykite su likusiais lavašais.

5. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, dėkite lavašus ir kepkite žemoje temperatūroje apie 6-10 minučių (kol lavašas gražiai apskrus, o mėsa iškeps).

6. Iškepusius lavašus padėkite ant servetėlės, kad perteklinis aliejus nuvarvėtų.

7. Skanaus!
Ingredientai
* 350-400 g. maltos kiaulienos (gali būti ir malta jautiena/kiauliena)
* 1 vnt svogūnas
* 6 vnt Lavašo paplotėliai (mažesnio dydžio)
* druskos
* pipirų
* 1 vnt kiaušinio
* Aliejaus kepimui
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: