Mėsainis su brandinta jautiena

Tiesiog fantastiškas mėsainio receptas su brandinta jautiena! Tobulas skonis, norėsis vis dar ir dar.

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Svogūnų žiedus apvyniojam šonine ir kepam 30 minučių (temperatūra 180 ℃, po 15 minučių iš kiekvienos pusės, 2 kartus kas 7 minutes patepant BBQ padažu).

2. Mėsainį konstruojam taip: ant paskrudintos bandelės tepame "Poppamies chipotle" padažo, dedame salotų lapų, tuomet - mėsos paplotėlį (kurį kepame po 2,5 minutės iš kiekvienos pusės, pabarsčius druska, pipirais, temperatūra - 250 ℃).

3. Tada - svogūno žiedą, į jį - čederio (arba Mornay padažo, pagaminto su čederiu), ant jo - keptos saldžiosios paprikos ir bandelę, pateptą "Poppamies cherry cola".
Ingredientai
* bandelių mėsainiams
* padažo mėsainiams "Poppamies chipotle"
* gražgarsčių
* brandintos jautienos paplotėlių
* druskos, pipirų
* saldaus svogūno žiedų
* šoninės juostelių
* BBQ padažo
* Čederio sūrio
* keptos saldžiosios paprikos
* "Poppamies cherry cola" padažo
* papildomai: pjaustytų marinuotų agurkėlių, pomidorų, špinatų, svogūnų laiškų, krapų ir pan.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button