Mėsainis su brandinta jautiena

Tiesiog fantastiškas mėsainio receptas su brandinta jautiena! Tobulas skonis, norėsis vis dar ir dar.

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Svogūnų žiedus apvyniojam šonine ir kepam 30 minučių (temperatūra 180 ℃, po 15 minučių iš kiekvienos pusės, 2 kartus kas 7 minutes patepant BBQ padažu).

2. Mėsainį konstruojam taip: ant paskrudintos bandelės tepame "Poppamies chipotle" padažo, dedame salotų lapų, tuomet - mėsos paplotėlį (kurį kepame po 2,5 minutės iš kiekvienos pusės, pabarsčius druska, pipirais, temperatūra - 250 ℃).

3. Tada - svogūno žiedą, į jį - čederio (arba Mornay padažo, pagaminto su čederiu), ant jo - keptos saldžiosios paprikos ir bandelę, pateptą "Poppamies cherry cola".
Ingredientai
* bandelių mėsainiams
* padažo mėsainiams "Poppamies chipotle"
* gražgarsčių
* brandintos jautienos paplotėlių
* druskos, pipirų
* saldaus svogūno žiedų
* šoninės juostelių
* BBQ padažo
* Čederio sūrio
* keptos saldžiosios paprikos
* "Poppamies cherry cola" padažo
* papildomai: pjaustytų marinuotų agurkėlių, pomidorų, špinatų, svogūnų laiškų, krapų ir pan.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button