Mėsainis su brandinta jautiena

Tiesiog fantastiškas mėsainio receptas su brandinta jautiena! Tobulas skonis, norėsis vis dar ir dar.

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Svogūnų žiedus apvyniojam šonine ir kepam 30 minučių (temperatūra 180 ℃, po 15 minučių iš kiekvienos pusės, 2 kartus kas 7 minutes patepant BBQ padažu).

2. Mėsainį konstruojam taip: ant paskrudintos bandelės tepame "Poppamies chipotle" padažo, dedame salotų lapų, tuomet - mėsos paplotėlį (kurį kepame po 2,5 minutės iš kiekvienos pusės, pabarsčius druska, pipirais, temperatūra - 250 ℃).

3. Tada - svogūno žiedą, į jį - čederio (arba Mornay padažo, pagaminto su čederiu), ant jo - keptos saldžiosios paprikos ir bandelę, pateptą "Poppamies cherry cola".
Ingredientai
bandelių mėsainiams
padažo mėsainiams "Poppamies chipotle"
gražgarsčių
brandintos jautienos paplotėlių
druskos, pipirų
saldaus svogūno žiedų
šoninės juostelių
BBQ padažo
Čederio sūrio
keptos saldžiosios paprikos
"Poppamies cherry cola" padažo
papildomai: pjaustytų marinuotų agurkėlių, pomidorų, špinatų, svogūnų laiškų, krapų ir pan.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button