Mini bandelės su cinamonu

Šios bandelės su cinamonu puikiai tiks pusryčiams prie arbatos. Skanios, minkštos ir tirpstančios burnoje.

Pagaminsite per:60 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Iš miltų, pieno, kiaušinių, mielių ir mažo žiupsnelio druskos išminkykite mielinę tešlą ir atidėkite į šalį šiek tiek paaugti.

2. Sviestą išlydykite ir atvėsinkite, tačiau neleiskite visai sustingti. Cukrų sumaišykite su cinamonu.

3. Iš mielinės tešlos iškočiokite ploną, pailgą blyną ir ant jo paskirstykite išlydytą sviestą. Ištepus tešlą sviestu ant viršaus berkite cukrų su cinamonu ir tešlą suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite maždaug 1-1,5 cm. storio gabaliukais.

4. Bandeles kepkite ant sviestiniu popieriumi padengtos skardos, 190°C temperatūroje, kol jos švelniai pagels. Atvėsusias bandeles pabarstykite cukraus pudra.
Ingredientai
500 g. miltų;
250 ml. pieno;
2 kiaušinių;
15 g. mielių;
druskos;
100 g. sviesto;
4-5 v. š. rudojo cukraus;
2 v. š. cinamono;
cukraus pudros.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button