Naminio sveiko šokolado receptas

Nebūtina būti šokolado gamintoju, jog galėtumėte pasigaminti šokoladą. Pagal šį paprastą receptą, jūs greitai ir lengvai išmoksite šokoladą pasigaminti - patys!
Pagaminsite per: | 60 min. |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Pirmiausia įdėkite kakavą į vonelę, kad kakava ištirptų. (dubuo, kurioje yra kakava, nepasiekia verdančio vandens)
2. Tada ištirpiname kakavos sviestą.
3. Dabar supilkite kakavos sviestą į išlydytą kakavą.
4. Gerai sumaišykite.
5. Dabar supilkite ištirpintą medų.
6. Tada viską gerai išmaišykite, ir supilkite mišinį į jūsų pasirinktą formą, kurioje galite įdėti lazdynų riešutų. (geriausia forma būtų silikoninė)
7. Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sukietėtų.
8. Skanaus!
2. Tada ištirpiname kakavos sviestą.
3. Dabar supilkite kakavos sviestą į išlydytą kakavą.
4. Gerai sumaišykite.
5. Dabar supilkite ištirpintą medų.
6. Tada viską gerai išmaišykite, ir supilkite mišinį į jūsų pasirinktą formą, kurioje galite įdėti lazdynų riešutų. (geriausia forma būtų silikoninė)
7. Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sukietėtų.
8. Skanaus!
Ingredientai
Kakavos gabalas 75 g
Kakavos sviesto 35 g
Skysto saldiklio 25 g (puikiai tiks medus ar klevų sirupas)
Lazdynų riešutų (pagal skonį)
Kakavos sviesto 35 g
Skysto saldiklio 25 g (puikiai tiks medus ar klevų sirupas)
Lazdynų riešutų (pagal skonį)
Siųsti atsiliepimą